Tendințe noi: Cum să personalizezi un bufet suedez la nuntă

Tendințe noi: Cum să personalizezi un bufet suedez la nuntă

Pentru că o mare parte din timpul alocat organizării nunții merge către stilizarea cortului și a ținutelor mirilor, în ajutor ne vin noi tendințe precum personalizarea unui bufet suedez de nuntă. Trendul este de referință pentru nunțile anului 2020, dar și pentru cele organizate pe sfârșit de an, întrucât meniul bufetului suedez mizează pe un fusion gourmet între cărnuri light și fructe acrișoare, în ton cu anotimpul care emite pretenții asupra unor gustări lejere. Noutatea vine din faptul că bufetul suedez este dus la un alt nivel atunci când discutăm despre nuntă, unde până de curând exista un meniu uniform care nu funcționa bine în toate contextele.

De ce un bufet suedez personalizat la nunta ta?

Niciun cuplu nu și-ar dori ca nunta să fie amintită drept cea la care s-a servit cea mai proastă mâncare. Mâncarea nu trebuie neapărat să fie slab pregătită pentru a fi considerată rea. O selecție limitată de feluri de mâncare poate fi, de asemenea, considerată neinspirată. Atunci când participă la o nuntă, oaspeții au așteptări mari că mâncarea va fi uimitoare, prezentarea excelentă și alegerile nelimitate.

Deoarece oaspeții tăi vor călători de la distanțe mari pentru a participa la nunta ta, este înțelept să lucrezi cu Vasile Event Planner pentru a veni în fața lor cu un bufet suedez ofertant și delicios. Acest meniu trebuie conceput astfel încât să surprindă și să încânte oaspeții. Iată cum puteți reuși acest lucru:

Ține pasul cu tendințele!

Să lucrezi cu un bufet suedez la nuntă nu este niciodată o muncă ușoară. Pentru a vă asigura că veți oferi tot ce este mai bun în bufetul suedez pentru nuntă, completați cu alimente pe care oaspeții dumneavoastră nu le văd în fiecare zi sau la orice altă nuntă. Recomandările experților includ ruladă de ciuperci, mini gordon bleu sau mini șnițele preparate din pui sau porc.

Bufetul suedez de la nunta ta nu ar trebui să fie un clișeu. Fii creativ și oferă ceva despre care majoritatea oamenilor nu știu. Menținerea pasului cu trendurile este cheia pentru a veni cu idei proaspete pentru meniul de nuntă. Nu te baza prea mult pe ceea ce știți tu și prietenii tăi! “Joacă-te” cu decorațiuni din mozzarella și roșii cherry, ruladă cu cașcaval și struguri și fructe sculptate!

Alege cel mai bun furnizor de bufet suedez la nunta ta!

Lucrul important pe care va trebui să îl faceți este să lucrați cu cei mai buni bucătari de nuntă și cea mai bună echipă de catering. Este posibil să aveți cele mai bune idei pentru nuntă, dar dacă echipa contractată nu are experiență, veți ajunge să le oferiți invitaților preparate anoste. Luați în considerare reputația bucătarilor și a restaurantelor înainte de livrarea bufetului suedez la nuntă!

După ce găsiți echipa potrivită, trebuie să lucrați îndeaproape cu ea în planificare, respectiv în personalizarea bufetului suedez. Dezbateți împreună ideea pe care o aveți în așa fel încât să o puteți îmbunătăți cu recomandări gastronomice pe placul invitaților. O relație strânsă cu această echipă vă va ajuta să vă prezentați înaintea invitaților cu cel mai bun meniu de nuntă.

“Ce se poartă” la un meniu de bufet suedez pentru nuntă?

Așa cum am menționat mai sus, urmărirea tendințelor vă va ajuta să vă inspirați ideile pentru bufetul suedez propus invitaților. Iată câteva tendințe de top cărora trebuie să vă conformați pentru un meniu de efect și deosebit de gustos:

• Fusion de gustări calde din carne de pui și porc în combinație cu ciuperci și măsline verzi;

• Gustări reci bazate pe combinații îndrăznețe între brânzeturi fine și struguri albi;

• Decorațiuni din fructe pentru un aer exotic și o amprentă estivală oricând.

Puteți utiliza orice combinație doriți. Scopul, aici, este să acordați evenimentului o notă cât mai personală prin servirea unui bufet suedez într-o manieră cât mai unică posibil la nuntă. Personalitatea bufetului suedez arată că v-ați petrecut mult timp pregătindu-l și oaspeții vor aprecia acest detaliu, în consecință.

Lasă un răspuns
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2017/02/background_29.jpg); }
error: Continut protejat.