favicon-vasile-stan

Decor floral - Aranjamente florale pentru nunta si botez

Credem in povesti de dragoste nemuritoare, astfel ca abia asteptam sa cream impreuna decorul unui vis pe cale sa devina realitate!

Decor floral

Decorul joaca un rol important in organizarea unui eveniment de neuitat si stim cat de important este ca fiecare detaliu sa fie impecabil in cele mai importante zile din viata unui cuplu. Tocmai de aceea, va punem la dispozitie serviciul de inchiriere decoruri florale pentru nunta si botez, pentru ca dumneavoastra si invitatii dumneavoastra sa aiba parte de un cadru idilic, specific tematicii evenimentului.

Servicii de inchiriere

Serviciile noastre de inchiriere decor floral garanteaza reusita evenimentului pe care il organizati, adaugand acea nota de eleganta si culoare necesara pentru o seara speciala.

Decorul floral pe care vi-l punem la dispozitie are rolul de a completa ambianta nuntii sau a botezului pe care il organizati si se poate folosi pentru decorarea meselor, in interioriului salii, sau chiar la intrare pentru a intampina invitatii.

De asemenea, aranjamentele florale pot decora exteriorul locatiei in care petreceti, ori zona de photo corner pentru a face fotografii superbe. Asadar, este o modalitate rapida si versatila de a adauga tusa personala asupra evenimentului.

Fiecare detaliu conteaza, iar noi ne ocupam ca detaliile sa arate impecabil in cea mai importanta zi din viata dumneavoastra!

Cum procedam?

Ne contactati

18 May 2023

In functie de tematica evenimentului vom alege impreuna cele mai potrivite decoruri florale, care sa vina in completarea conceptului pe care vi l-ati propus. Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru a va face recomandarile necesare, iar dumneavoastra trebuie doar sa ne transmiteti ce doriti. Impreuna, vom transforma visurile in realitate!

Decidem impreuna

18 May 2023

Pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc o nunta sau un botez special, va punem la dispozitie o selectie vasta de decoruri florale. Odata stabilita tematica si locatia, vom decide impreuna ce decor floral se potriveste cel mai bine evenimentului. Decorul este ales cu migala, conform cerintelor dumneavoastra si cel mai important aspect este ca tinem cont de bugetul de care dispuneti.

Va decoram nunta/ botezul

18 May 2023

Pentru a scapa de grijile transportarii si montarii decorului floral achizitionat, echipa noastra de specialisti va ofera aceste servicii conexe. Ne ocupam de transportarea, montarea decorului si ridicarea acestuia din locatie pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de o seara de neuitat alaturi de persoanele dragi.

Asiguram calitatea serviciilor

18 May 2023

Garantam calitatea decorului realizat din flori si prin urmare, reusita evenimentului dumneavoastra. Experienta acumulata in domeniul organizarii de evenimente ne recomanda pentru a va oferi servicii care sa respecte cerintele si bugetul dumneavoastra, iar principiul dupa care ne ghidam este ca fiecare client cu care colaboram sa aiba parte de o zi de poveste.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2019/05/33333.jpg); } #cata_custom_heading_r3pqxfd0x5 > h2, #cata_custom_heading_r3pqxfd0x5 > h2 a{padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_7uka0j7u5u > h4, #cata_custom_heading_7uka0j7u5u > h4 a{padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_ds4ilrz3bv > h4, #cata_custom_heading_ds4ilrz3bv > h4 a{padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_460pdczhjp > p, #cata_custom_heading_460pdczhjp > p a{text-transform: none; padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_ud3reh1zht > p, #cata_custom_heading_ud3reh1zht > p a{padding-bottom:0;} #cata_button_zrguwks2i2.cata-button{}#cata_button_zrguwks2i2.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_zrguwks2i2.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3}
error: Continut protejat.