0763 547 733
office@petrecerilacort.ro
Bucuresti, Romania
Follow:
favicon-vasile-stan

Purcel, miel sau berbecut la protap

Pregatim purcel la protap, miel la protap si berbecut la protap pentru evenimentele anului!

Daca ati ales locatia si tinutele pentru eveniment, atunci este momentul sa va concentrati asupra meniului, din care nu trebuie sa lipseasca purcelul, mielul sau berbecutul la protap! O nunta, o aniversare sau o simpla petrecere devine mai mult decat o reuniune de familie atunci cand gusturile nu se discuta, ci se impaca si fuzioneaza asa cum trebuie intr-o zi atat de speciala. Va ajutam sa le depasiti asteptarile invitatilor vostri in orice locatie din Bucuresti si din tara!

Cel mai delicios purcel la protap pentru evenimente de neuitat!

Gustul atrage dupa sine amintiri care nu se sterg niciodata. Pentru aceasta, meniul trebuie sa fie perfect. Completam cu un candy bar bogat in deserturi si decoratiuni din fructe, insa sa nu uitam ca pofta invitatilor nu trebuie lasata sa astepte. Purcelul, mielul sau berbecutul la protap sunt deliciile care fac din fiecare eveniment un moment unic, dar si un prilej excelent de a iesi din zona de confort a meniurilor tipice, pentru a va bucura impreuna de preparate romanesti.

Iubim bucataria romaneasca, dar mai presus iubim sa iti depasim asteptarile. Si cum o puteam face altfel decat prin diversitate? Indiferent de locatia in care se desfasoara evenimentul tau sau de natura acestuia (nunta, botez, aniversare etc), ne face placere sa iti onoram invitatii cu cel mai delicios purcel la protap, miel la protap si / sau berbecut la protap! Retetele preluate de la bucatarii cu experienta in bucatariile evenimentelor cu staif ne ofera garantia unui gust unic!

De ce sa ai protap la nunta?

Protapul a devenit un detaliu estetic, rustic, dar si unul care optimizeaza dinamica evenimentului. Iata de ce:

• Completeaza preparatele din meniu;
• Se poate servi intre felurile de mancare;
• Carnea ramane frageda si suculenta, fiind gatita la flacara;
• Acopera necesarul pentru un numar de peste 100 de invitati;
• Carnea este mai usoara, putand fi servita si de persoanele care nu consuma grasimi;
• Purcelul, mielul sau berbecutul la protap se poate servi si la cateva ore de la preparare.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2019/05/protap-background.jpg); } #cata_custom_heading_6x8yecu41g > h2, #cata_custom_heading_6x8yecu41g > h2 a{padding-bottom:0;} #cata_button_b6v1cjhz25.cata-button{}#cata_button_b6v1cjhz25.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_b6v1cjhz25.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3}
error: Continut protejat.