0763 547 733
office@petrecerilacort.ro
Bucuresti, Romania
Follow:

Rochii de seara

Atelierele noastre gazduiesc cele mai noi colectii de rochii de seara pe care vi le vom pune in curand la dispozitie. Puteti alege dintr-o suita de rochii in culori tari sau calde, inchise sau pastelate pe cea care se potriveste cel mai bine cu evenimentul. In curs de confectionare sunt si rochiile diafane, special create pentru evenimentele organizate pe malul marii sau la piscina.

Amintiri de poveste purtate in cele mai frumoase rochii de seara…

Alaturi de un eveniment organizat in detaliu, un meniu vast si un cort complet accesorizat, completam serviciile cu cele mai frumoase si elegante rochii de seara. Noua colectie va gazdui rochii de seara in marimi variate, din materiale care permit pielii sa respire, pentru a va putea bucura de dinamica evenimentului fara disconfort.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2019/05/inchirieri-rochii-de-seara.jpg); } #cata_custom_heading_kk3o15ufhn > h2, #cata_custom_heading_kk3o15ufhn > h2 a{padding-bottom:0;} #cata_button_ki9od05g5j.cata-button{}#cata_button_ki9od05g5j.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_ki9od05g5j.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3}
error: Continut protejat.