Despre noi Vasile Stan Events Planner

Cu o experienta notabila in spate, avem grija sa facem din ziua dumneavoastra speciala una exact asa cum ati visat. Consultantul nostru in evenimente va sta la dispozitie si are grija sa integreze armonios fiecare detaliu pe care il doriti, astfel incat sa creeze un cadru de basm in care elementele se imbina armonios si creeaza un cadru modern si luxuriant.

Corturile de inchiriat pe care vi le punem la dispozitie pot fi ornate cu panza alba ce va curge precum o spuma din acoperis si va imbraca armonios peretii precum o rochie vaporoasa din cel mai fin material.

Avem grija sa pliem decorul pe orice tip de eveniment si tematica pentru a putea iesi cat mai bine in evidenta viziunea si personalitatea dumneavoastra.

Transformam visul in realitate. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Suntem aici sa cream o zi de poveste

Dorim sa contribuim macar putin la ziua dumneavoastra speciala si sa ridicam un pahar de bucurie pentru fericirea voastra. Astfel, va punem la dispozitie servicii diversificate.

Echipa Va stam la dispozitie

De ce sa alegi Vasile Stan Events?

Profesionalism 100%
Consultanta 100%
Seriozitate si corectitudine 100%
Experienta in organizare 100%

Afla mai multe informatii despre serviciile noastre

Echipa noastra este formata din oameni dedicati pentru care profesionalismul si seriozitatea sunt atribute de baza. Fiecare membru are grija sa faca din vis realitate si din elemente decorative arta. Avem timpul necesar la dispozitie sa ascultam fiecare dorinta pe care o aveti si sa o materializam intr-un cadru de poveste. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii deoarece noi va asteptam cu bratele deschise si cu forte proaspete, la care adaugam multa creativitate si mult profesionalism.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2017/02/background_29.jpg); } #cata_custom_heading_nx7jkogv9z > h6, #cata_custom_heading_nx7jkogv9z > h6 a{} #cata_custom_heading_m6pms93q15 > h4, #cata_custom_heading_m6pms93q15 > h4 a{} #cata_custom_heading_peg99jz094 > div, #cata_custom_heading_peg99jz094 > div a{} #cata_button_hnak3w1srp.cata-button{}#cata_button_hnak3w1srp.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_hnak3w1srp.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e5999c} #cata_button_7uu84acsqa.cata-button{}#cata_button_7uu84acsqa.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_7uu84acsqa.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e5999c}
error: Continut protejat.