Cum să te îmbraci la o nuntă?

Nunta este un moment important pentru tinerii căsătoriți, iar aceștia vor ca fotografiile de nuntă să fie perfecte deoarece o să le păstreze pentru toată viața, așa că ținuta invitaților este extrem de importantă pentru aceștia.

Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când sunteți invitată la o nuntă și care privesc modul în care vă îmbracați la nuntă:

Cum să te îmbraci la o nuntă în funcție de diverse criterii

Tinuta pentru nunta1. Loc de organizare eveniment

Rochia pe care o alegeți trebuie să fie în concordanță cu locul de organizare al evenimentului:

⦁ dacă este pe malul unui râu atunci trebuie să alegeți ceva vaporos, care să inducă acea fluiditate a naturii, precum voalul;

⦁ dacă nunta are loc în cadrul unui restaurant, atunci puteți să alegeți și ceva puțin mai rigid, dar extrem de rafinat și delicat precum o catifea sau o dantelă.

2. Momentul zilei

Vă duceți la cununia civila sau seara la petrecere sau vă duceți la amândouă?

Este important de reținut că există rochii pentru zi și rochii pentru seară. Rochiile de zi trebuie să fie vesele, luminoase, pe când cele de seară trebuie să fie elegante, extrem de rafinate și stilate. De cele mai multe ori acest lucru îl evidențiază materialul din care este realizată rochița: pentru cele de zi materialul este mai lejer precum un bumbac, iar cel de seară mai gros și pretențios precum o catifea.

3. Gradul de rudenie cu mirii

Sunteți sora unuia dintre miri? Sunteți domnișoară de onoare? Cea mai bună prietenă? Verișoară primară? Mamă? Nașă? Prietenă apropiată? Colegă de muncă? Etc.. deoarece fiecare rochie are o etichetă de purtător.

De cele mai multe ori mamele și nașele merg pe rochițe spectaculoase, cu trenă, paiete și fel și fel de aplicații, pe când un invitat fără un anumit rang important trebuie să meargă pe ceva mai simplu, dar extrem de rafinat și stilizat.

4. Tematică

Este important acest aspect: mirii au pus un dress code? Sau au o tematică? Este important să țineți cont de acest lucru deoarece, cu siguranță, vă așteaptă o ședință foto de neuitat.

5. Forma corpului

Pentru fiecare tip de corp există o rochie care să se potrivească. Este important să vă cunoașteți bine silueta astfel încât să ascundeți orice defect și să puneți în valoare atuurile.

6. Stil personal

Nu trebuie să uitați niciodată de stilul personal pe care îl aveți. Trebuie ca ținuta să strige: asta sunt eu și sunt mândra de ceea ce sunt! Această ținută mă reprezintă. Deoarece dacă alegeți o ținută în care nu vă simțiți comod, acest lucru o să se observe.

Există câteva reguli de care trebuie să țineți cont atunci când vă alegeți rochița pentru nuntă și modul în care o să arătați:

⦁ Rochia NU trebuie să fie albă sau în diverse tonuri de alb sau crem

⦁ Dacă e vară se poartă sandale cu toc cui ( dacă nu cumva vă duceți undeva la cor, într-o poieniță sau pe malul unui râu sau al mării – atenție la locație), dacă este iarnă pantof cu toc cui (se aplică aceeași regulă pentru locație). Fără platforme.

⦁ Machiajul de zi trebuie să fie natural și discret, cel de seară poate să fie puțin mai accentuat – fără machiaj de club, strident deoarece comemorați un moment de iubire, de împletirea a două vieți.

⦁ Rochia nu trebuie să fie scurtă, de club – același motiv ca și cel pentru machiaj

⦁ Fără multe accesorii

⦁ Fără cocuri strânse, păr cu sclipici, etc – o coafură lejeră, firavă, delicată

Nu uitați să vă simțiți bine în orice ați alege. Lăsați încordarea pe care v-o transmit ochii care se uită admirativ sau nu la voi și bucurați-vă de acest legământ sfânt.

Lasă un răspuns
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2017/02/background_29.jpg); }
error: Continut protejat.