0763 547 733
office@petrecerilacort.ro
Bucuresti, Romania
Follow:
favicon-vasile-stan

Candy bar pentru nunta sau botez

Ce contine un candy bar pentru nunta, botez, aniversari si evenimente corporate?

Ai vrea sa ai si candy bar la nunta, botezul sau la aniversarea pe care o planuiesti in detaliu? Bucura-te alaturi de invitatii tai de micul colt al placerilor vinovate, de la prajiturele, fursecuri, macarons si fructe exotice suculente! Iti propunem oferte de nerefuzat pentru un candy bar variat, care gazduieste gusturi si arome puternice, totul pentru ca evenimentul tau sa fie unic si personalizat dupa bunul tau plac! Pretul unui candy bar este flexibil, in functie de continut.

Varietatea de bunatati este nesfarsita si va permite sa fiti creativi si in fata oaspetilor vostri:

Minitorturi & torturi

Cu fructe sau diferite creme, torturile sunt nelipsite dintr-un candy bar de nunta sau botez! De la prajituri tematice pana la briose, noi facem totul posibil. Cum optiunile sunt nelimitate si pentru ca imbratisam creativitatea, fiecare candy bar va straluci prin bunatati invelite in fondant, ciocolata, vanilie si creme delicioase.

Specialitati din ciocolata

Ciocolata este o alta alegere ce nu da niciodata gres intr-un candy bar! Bomboanele sculptate manual sunt frumoase si sofisticate, gratie aromelor unice. Tineti cont de temperaturi, insa, atunci cand comandati aceste produse pentru a fi servite din candy bar! Puteti opta pentru un mousse din ciocolata ori eclere invelite in glazura de ciocolata, acestea fiind in prealabil tinute la temperaturi reci. Ne puteti solicita recomandari cu privire la deserturile lejere, de vara, pe care invitatii le pot servi la candy bar. Pot fi simple fructe invelite in ciocolata sau macarons cu crema de ciocolata neagra sau alba, ideale pentru o nunta in aer liber cu un candy bar de 100 de persoane!

Decoratiuni si aranjamente cu fructe
Puteti completa tortul, prajiturile si mousse-urile din candy bar cu decoratiuni din fructe de sezon ce constau in mesaje sau nume gravate. Aranjamentele sunt construite din straturi de fructe exotice si de sezon. Le puteti integra intr-un candy bar de nunta sau botez, adaugand o nota de originalitate, personalitate si prospetime evenimentului!

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2019/05/candy-bar-nunta.jpg); } #cata_custom_heading_cpuahawooh > h2, #cata_custom_heading_cpuahawooh > h2 a{padding-bottom:0;} #cata_button_hf3i276jpx.cata-button{}#cata_button_hf3i276jpx.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_hf3i276jpx.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3}
error: Continut protejat.