favicon-vasile-stan

Preturi Inchirieri corturi nunta si botez

Da-ne posiblitatea sa fim noi cei care creeaza spatiul de vis pentru evenimentul tau special. Corturile noastre sunt utilate complet si desavarsesc printr-un decor luxuriant si modern.

Visul devine realitate

Serviciile noastre de inchirieri corturi evenimente va ofera posibilitatea sa transformati intregul spatiu exact asa cum ati visat. De la aranjamentul tavanului, peretilor pana la modul in care scaunele si mesele sunt pozitionate si decorate.

De asemenea, dumneavoastra decideti tematica menita sa ofere un plus de unicitate evenimentului, iar noi ne ocupam sa aducem fiecare element de mobilier sau artificiu decorativ in concordanta cu tematica aleasa.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu forta necesara, dar si cu multa creativitate pentru a crea din corturile de eveniment spatiul ideal pentru o nunta sau un botez.

Cum sa fie?

In functie de numarul de invitati la care v-ati gandit, apelati cu incredere la serviciul nostru de inchirieri corturi nunta deoarece o sa va punem la dispozitie cortul perfect, astfel incat sa ramana spatiu suficient pentru un ring de dans generos.

Pe langa acest lucru, avem grija ca spatiul dintre mese, indiferent de numarul de persoane ales, sa fie suficient de mare pentru ca atat ospatarii cat si invitatii sa poata circula cu usurinta printre mese fara sa deranjeze persoanele care stau pe scaun la masa. Podeaua avem grija sa o imbracam frumos cu un material gros si rezistent in colorit diversificat.

Fie ca vorbim de un cort nunta sau cort botez, noi dam viata evenimentului tau prin corturi utilate complet si decoruri exclusiviste.

Cum procedam?

Unde? Cand? Cati?

22 May 2023

Atunci cand apelati la servicul nostru de inchiriere cort nunta sau botez, avem nevoie initial de cateva detalii cruciale care sa raspunda la trei intrebari: Unde are loc evenimentul? - este important sa stim unde trebuie sa ne deplasam - Cand are loc evenimentul? - pentru a va putea rezerva cortul la data dorita - Cati invitati aveti? - pentru a alege suprafata potrivita.

Comunicarea este cheia

22 May 2023

Este important sa programati o intalnire cu consultantul nostru pentru ca noi sa intelegem viziunea dumneavoastra despre modul in care doriti sa aranjam intregul spatiu. Trebuie sa ne spuneti daca aveti cumva o tematica, daca v-ati gandit la decorul meselor si al scaunelor. In cazul in care aveti foarte multe elemente pe care doriti sa le integrati, noi va ajutam sa le imbinati armonios intr-un cort de nunta.

Discutam bugetul

22 May 2023

In functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie putem sa transformam spatiul in cel pe care il visati. Noi avem grija sa ne incadram in bugetul pe care il aveti la dispozitie si sa nu scapam niciun detaliu mentionat de dumneavoastra. Avem grija sa integram elementele intr-un cadrul armonios si sa dam un suflu luxuriant si elegant, astfel incat sa excludem kitsch-ul din cadrul cortului de nunta inchiriat.

Un doi si am venit

22 May 2023

Serviciul de inchirieri corturi nunti sau evenimente presupune o zi sau doua necesare pentru instalarea corturiilor si aranjarea decoratiunilor, meselor. Astfel, inainte cu o zi de inceperea evenimentului avem grija sa venim si sa aranjam totul asa cum doriti. Acesta este momentul in care punem la punct ultimele detalii si putem modifica anumite aspecte pentru a ne plia dupa viziunea dumneavoastra.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2019/05/inchiriat-cort.jpg); } #cata_custom_heading_mlwwm638r6 > h2, #cata_custom_heading_mlwwm638r6 > h2 a{padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_u7yy8z0xwr > h4, #cata_custom_heading_u7yy8z0xwr > h4 a{padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_mlfi0iceav > h4, #cata_custom_heading_mlfi0iceav > h4 a{padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_bn7mt3rnx9 > h2, #cata_custom_heading_bn7mt3rnx9 > h2 a{text-transform: none; padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_yulyaz8zbn > h2, #cata_custom_heading_yulyaz8zbn > h2 a{padding-bottom:0;} #cata_button_btzrh10e7t.cata-button{}#cata_button_btzrh10e7t.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_btzrh10e7t.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3}
error: Continut protejat.