favicon-vasile-stan

Photo Corner

Va invitam sa ne contactati pentru a consulta oferta noastra de photo corner pentru a transforma evenimentul dumneavoastra intr-unul remarcabil.

Calitatea serviciilor ne diferentiaza

Raspundem pozitiv la nevoia dumneavoastra de a captura momentele importante alaturi de persoanele dragi prin realizarea unor fotografii excelente de care sa va amintiti cu drag. Fie ca vorbim de o nunta, un botez sau de o petrecere cocktail, va punem la dispozitie un photo corner pentru a crea decorul spectaculos necesar reusitei evenimentului dumneavoastra.

Inchiriem photo corner pentru orice tip de eveniment si va oferim posibilitatea de a-l personaliza conform cerintelor dumneavoastra, pentru a se plia tematicii petrecerii pe care o organizati.  Apeland la serviciile noastre de inchiriere photo corner va veti impresiona invitatii si le veti crea set up-ul necesar unei sedinte foto spectaculoase. Garantam unicitatea panourilor si profeisonalismul nostru dovedit pe toata perioada colaborarii.

Decorul este esential

Pentru ca stim cat de important este pentru dumneavoastra ca totul sa iasa perfect, serviciile noastre de inchiriere photo corner sunt create pentru a se potrivi stilului nuntii, botezului sau petrecerii pe care o organizati. Decorul este o parte componenta esentiala evenimentului si tocmai de aceea, photo corner-ul ales trebuie sa se potriveasca alaturi de celelalte elemente decorative din sala, sau din exteriorul acesteia. Va asiguram decorul pentru fotografii de neuitat, servicii de personalizare si livrarea acestuia in locatia ceruta.

Aveti posibilitatea de a alege unde sa montati panoul in functie de spatiu si anotimp pentru a face fotografii superbe alaturi de invitati. Fie ca alegeti sa decorati gradina, ori sa ii intampinati de la intrare cu un panou care sa va reflecte personalitatea, veti avea parte doar de reactii pozitive.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2017/02/background_29.jpg); } #cata_custom_heading_f5pwvryjoq > h2, #cata_custom_heading_f5pwvryjoq > h2 a{padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_axzzt3julx > h4, #cata_custom_heading_axzzt3julx > h4 a{padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_w947pqmiax > h4, #cata_custom_heading_w947pqmiax > h4 a{padding-bottom:0;} #cata_button_jap8zaozxf.cata-button{}#cata_button_jap8zaozxf.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_jap8zaozxf.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3}
error: Continut protejat.