Aranjamente florale perfecte pentru nuntă

Aranjamente florale perfecte pentru nuntă

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane. Este momentul în care mirii sunt în centrul atenției, iar magia acestui moment este declarația de iubire veșnică făcută în fața lui Dumnezeu de către cei doi. Pe lângă zâmbetele invitaților și mirii care radiază la propriu de fericire, nunta nu are farmec fără flori.

Aranjamentele florale din cadrul unei nunți reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte, deoarece oferă un aer elegant, o atmosferă emoționantă și emană un parfum divin.

Aranjamentele florale din cadrul nunții

Atunci când stabiliți bugetul dedicat aranjamentelor florale pentru nuntă trebuie să țineți cont că, pe lângă aranjamentul floral pentru mese din cadrul petrecerii de nuntă, există și alte obiecte care necesită detalii florale personalizate:

⦁ Buchetul miresei: este unul dintre cele mai fotografiate aranjamente florale din cadrul unei nunți, astfel că aspectul acestuia trebuie să fie perfect.

⦁ Floarea mirelui: mirele poartă în piept flori, iar acestea trebuie să fie în acord cu cele din buchetul miresei.

Atenție: Buchetul miresei trebuie să reprezinte în totalitate mireasa. Așa că alegeți florile în care vă regăsiți să care vă caracterizează, indiferent dacă acestea au culori închise sau deschise!

⦁ Buchetul nașei: acesta trebuie să fie diferit față de cel al miresei, dar tot în temă cu nunta.

⦁ Floarea nașului: aceasta trebuie să fie în acord cu buchetul nașei.

⦁ Florile de pus în piept pentru invitați: invitații, în special cei care merg și la biserică, poartă în piept flori.

⦁ Buchetele domnișoarelor de onoare: acestea au toate același tip de buchet, dar diferit față de cel al nașei și de cel al miresei.

⦁ Florile cavalerilor de onoare: florile cavalerilor de onoare trebuie să fie în acord cu buchetul domnișoarelor de onoare.

Ce trebuie să luați în considerare când alegeți aranjamentul floral pentru nunta?

Aranjamentele florale care rămân impregnate în mintea invitaților sunt cele din cadrul petrecerii de nuntă, iar aici trebuie să țineți cont de câteva aspecte atunci când alegeți florile:

1. Florile trebuie să fie alese în funcție de sezon. Fiecare anotimp are farmecul lui și vine cu florile lui specifice:

Flori de primăvară pentru nuntă: ghiocei, lalele, frezii, bujor, narcise

Flori de vară: flori de câmp, bujori, floarea soarelui, lavandă, iris, gypsophila

Flori de toamnă: dalii, crizanteme, hortensii, floarea pasiunii, cymbidium

Flori de iarnă: trandafir, lalele, , iris, cale

Există o sumedenie de flori recomandate în aranjamentele de nuntă care sunt valabile indiferent de sezon și anume:

⦁ Trandafir
⦁ Bujor
⦁ Gardenie
⦁ Lalele
⦁ Ranunculus

2. Flori pe care niciodată nu ar trebuie să le aveți la nuntă

-garoafe: în ziua de astăzi sunt cele mai întâlnite flori la înmormântare

-anemone: simbol al dragostei neîmplinite

3. Aranjamentele florale de pe masă trebuie să fie simple și de efect. Mizați pe o anumită paletă de culori pentru a nu încărca aspectul decorativ de ansamblu.

4. Nu alegeți flori extrem de parfumate. Este de preferat ca florile pe care le alegeți să nu fie toate cu un parfum intens pentru că există posibilitatea ca anumiți invitați să nu agreeze mirosul, și unora chiar să li se facă rău.

Nu uitați: Întrarea în local trebuie să fie presărată cu flori. Mizați pe ghirlande cu flori la intrare sau diverse aranjamente cu flori pe stativ pentru a face trecerea din lumea reală în povestea pe care voi ați creat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2017/02/background_29.jpg); }
error: Continut protejat.