Cum alegeti o fantana de ciocolata pentru nunta?

Cum alegeti o fantana de ciocolata pentru nunta?

Stiind cat de dificila poate fi in ansamblu organizarea unei nunti, foarte important este si faptul ca invitatii trebuie sa fie multumiti. Pentru o atmosfera distinsa, pentru a indulci pe toata lumea, cu siguranta un candy bar este o alegere favorabila la nunta.

Pe langa traditionalele gustari dulci care sunt servite la deosebitul eveniment, fantana de ciocolata este o alegere nemaipomenita pentru gusturile rafinate ale mirilor. In functie de preferintele acestora, variatile de ciocolata alba, ciocolata neagra sau cu lapte, fantana de ciocolata poate oferi un intreg spectacol pe masa special amenajata cu dulciuri si fructe.

De asemenea, fantana de ciocolata poate fi servita intr-un mod spectaculos cu ajutorul personalului. Pentru o mai multa siguranta, pentru a evita accidentele cu aceasta, este recomandat ca ciocolata sa fie servita de personalul bine instruit.

Cum sa alegi fantana de ciocolata potrivita?

Atunci cand alegeti sa aveti fantana de ciocolata in cadrul nuntii, exista nenumarate alternative din care se poate alege. Pretul fiind unul flexibil, evident in functie de continut, se poate alege in prealabil cantitatea de ciocolata utilizata. Astfel, se poate concretiza marimea fantanii, potrivita pentru ciocolata preferata. De asemenea, fantana fiind confectionata din otel inoxidabil, aceasta poate functiona pana la 12 ore non-stop.

Dupa cum s-a mentionat si mai sus, exista diferite sortimente de ciocolata, in functie de preferintele mirilor, dar si ale invitatilor.

Foarte important este ca invitatii sa ramana cu amintiri placute de la evenimentul organizat de dumneavoastra, astfel incat este recomandat ca alegerile sa fie facute per ansamblu pentru toata lumea.

Ce fructe putem alege langa fantana de ciocolata?

Atunci cand vine vorba de fantana cu ciocolata, se presupune ca vor fi implicate doar capsuni. Ca acest desert sa fie pe placul tuturor, se pot alege diverse fructe precum banane, mere, portocale, mango etc pentru a satisface gusturile fiecarui invitat in parte.

Ciocolata alaturi de fructe va fi mereu o alegere extraordinara ce ofera o explozie de gusturi. Cu siguranta, niciun invitat nu va fi dezamagit.

O buna alegere sunt frigaruile cu fructe, cu o combinatie de mai multe sortimente, pentru a diversifica gustul. Sa nu uitam si de fructele confiate, unde si acestea pot oferi o experienta placuta.

De asemenea, o alta alternativa extrem de gustoasa ar fi bezelele. Pentru cei care nu se multumesc cu o cantitate mica de zahar, bezelele pot oferi un gust aparte, ceva desavarsit!

O alta combinatie potrivita cu ciocolata din fantana se poate servi alaturi de biscuiti cu crema de ciocolata sau simpli.

Cu toate acestea, fantana de ciocolata poate oferi nu doar un aspect deosebit al mesei festive, ci si un desert aparte in functie de preferintele invitatilor. Exista atat de multe combinatii de fructe sau dulciuri care pot fi savurate cu multa ciocolata topita peste, incat chiar pot aparea dificultati in a alege.

Pe langa clasicul tort de nunta de la finalul petrecerii, fantana de ciocolata este alegerea potrivita pentru un desert deosebit intre felurile de mancare servite in cadrul evenimentului. Echipa noastra poate oferi astfel de servicii, iar pentru amintiri si poze cat mai placute vizual, totul poate fi aranjat ca la carte.

Lasă un răspuns
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2017/02/background_29.jpg); }
error: Continut protejat.