Nunta in aer liber in anul 2019: Care sunt tendintele in materie de decoratiuni

Nunta in aer liber in anul 2019: Care sunt tendintele in materie de decoratiuni

Nuntile in aer liber sunt cu siguranta trendul anului 2019. Tot mai multe cupluri aleg sa isi uneasca destinele pe plaja, ori intr-o poiana departe de forfota orasului, avandu-i alaturi doar pe nasi, parinti si cativa prieteni apropiati. Desi dispare dorinta de organizare a unei nunti cat mai mari si este pus accentul pe intimitate si stare de spirit, acest lucru nu inseamna ca devine un eveniment mai usor de dus la bun sfarsit fara batai de cap.

In continuare, colaborarea cu un consultant in organizarea de evenimente ii ajuta pe miri sa scape de grijile fiecarui mic detaliu al nuntii lor si le permite sa se relaxeze pentru cea mai importanta zi din viata lor. De asemenea, organizatorii de evenimente sunt intotdeauna la curent cu noile tendinte in materie de nunti, iar pe partea de decoratiuni, anul acesta avem parte de o serie de surprize, precum:

Decor realizat din plante verzi

Deoarece nuntile in aer liber sunt in tendinte in acest an, decoratiunile sunt inspirate de natura. Plantele verzi detroneaza florile extrem de colorate si parfumate si creeaza o atmosfera autentica. Plantele cu frunze mari si agatatoare sunt printre cele mai solicitate, dar si suculentele, fiind plante usor de intretinut. Ideea de a avea plante verzi la o nunta in aer liber, organizata intr-un cort de nunta personalizat, este de fapt o continuitate a decorului natural, pe care mediul inconjurator il ofera deja. Pentru nuntile pe plaja de exemplu, se vor folosi multe scoici si materiale precum rafie si panza pentru a crea acea atmosfera boema, specifica unei zile la malul marii.

Accente rose gold

Rose gold este o culoare prezenta peste tot, iar daca pana acum nu ati sesizat-o, cu siguranta o veti observa in decorul de nunta. Tacamurile, aranjamentele de pe masa si inclusiv rochiile de mireasa vor avea accente rose gold anul acesta. Culoarea metalizata se va regasi si in machiajul si bijuteriile purtate de mireasa, dar si in detaliile invitatiilor ori al marturiilor. Astfel de nuante emana eleganta si rafinament, fara a fi exagerate precum auriul ori culorile opace stridente.

Elemente de decor cat mai autentice

Organizarea unei nunti in aer liber este cu siguranta o idee neconventionala, insa nu este un concept complet nou. Tocmai de aceea, sunt necesare elemente de decor autentice, care sa accentueze atmosfera si tematica nuntii. Ornamentele se aleg anul acesta in conformitate cu tema aleasa pentru nunta si se realizeaza din materiale si decoratiuni autentice. Spre exemplu, candy barul se poate monta pe o scara veche reconditionata, iar pentru iluminare se pot folosi instalatii montate pe ramurile copacilor, lampadare din hartie sau chiar becuri vechi pentru a imita stilul industrial.

Obiceiurile transmise din generatie in generatie se schimba in standuri cu prosecco, decoruri demne de Instagram si tinute nonconformiste. Salile mari pentru nunti sunt inlocuite de peisaje din natura si mobilier cat mai putin pentru ca mirii si invitatii sa traiasca o experienta unica. Astfel de detalii, indiferent cat de mici par, fac intr-adevar diferenta dintre o nunta in aer liber si o nunta in aer liber memorabila.

Lasă un răspuns
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2017/02/background_29.jpg); }
error: Continut protejat.