Decorațiuni și aranjamente florale alese de vedete pentru nunțile mondene ale verii

Decorațiuni și aranjamente florale alese de vedete pentru nunțile mondene ale verii

Cele mai frumoase nunți la cort orchestrează excelent atmosfera, decorațiunile și aranjamentele florale cu sezonul estival atât de așteptat tot timpul anului. Așteptat îndeosebi de mirii care încep planificarea nunții chiar și cu un an înaintea evenimentului, situație familiară inclusiv persoanelor publice care și-au unit destinele vara aceasta.

Poate cel mai sonor exemplu este nunta dintre Brigitte și Florin Pastramă, un cuplu format total atipic, în cadrul unei emisiuni televizate. Dincolo de interesul pe care l-au trezit prin natura relației lor, detaliile estetice ale nunții au intrat și ele sub lupa specialiștilor, care au conchis că a fost un eveniment în care bunul gust și eleganța au dominat prin decorațiunile și aranjamentele florale alese în acest context.

Verdictul specialiștilor: Cât de inspirat și-au ales vedetele aranjamentele florale pentru nunta?

Alături de alegerea locației în care va avea loc evenimentul și alegerea meniului, alegerea decorațiunilor și a aranjamentelor florale pentru nuntă intră, de asemenea, în cursa pentru planificarea unei zile de poveste. Poate fi o poveste cu final fericit, dacă toate acestea sunt interconectate, iar aranjamentele florale sunt alese în funcție de sezon, cromatică și restul decorațiunilor, sau poate fi o poveste cu final trist și un feedback slab din partea invitaților.

Brigitte și Florin Pastramă, nuntă mondenă de poveste

 

Trena Rochie Brigitte Nunta

La nunta dintre Brigitte și Florin Pastramă s-a excelat la capitolul decorațiuni, evenimentul desfășurându-se într-un cadru de poveste. O poveste urbană, ce-i drept, desăvârșită printr-o atmosferă degajată, însă la care s-a optat pentru aranjamente florale în culori pastelate atât la cununie, cât și la petrecerea de nuntă.

Pentru cununie, care a avut loc în aer liber, mirii au optat pentru o arcadă florală care a învăluit evenimentul în romantism, mulțumită, în mare parte, florilor alese pentru a desăvârși decorul. Impactul vizual a fost cu atât mai puternic cu cât mirii și-au unit destinele sub bolta frumos decorată, iar fotografiile în care cei doi s-au lăsat surprinși în această ipostază i-au emoționat pe cei doi miri care le-au revăzut cu plăcere.

Mireasa s-a integrat perfect în cadrul abundent în romantism și emoție printr-un buchet de flori în culori deschise, de mici dimensiuni, perfect în raport cu rochia tip prințesă pe care aceasta a purtat-o în cadrul cununiei. De altfel, alegerea acesteia este în trend în ceea ce privește alegerea buchetului de mireasă în 2019; specialiștii subliniază că se poartă buchetele naturale, în cromatici calde, cu mici inserții de verde sau purpuriu, pentru un contrast delicat și de efect.

Locația aleasă pentru petrecerea de nuntă a fost și ea frumos accesorizată cu aranjamente florale în care laitmotivul a fost constituit de contrastul dintre puritate și prospețime. Mai exact, Brigitte și Florin Pastramă au optat pentru buchete de flori albe înconjurate de frunze mari, verzi.

Adelina Pestrițu & Virgil Steblea vor opta pentru decorațiuni de nuntă originale

Adelina Pestritu și Virgil Steblea au avut de curând cununia civilă și se pregătesc, acum, pentru petrecerea de nuntă care va avea loc în această vară. Din nou, laitmotivul evenimentului va fi puritatea, aceștia optând pentru decorațiuni și aranjamente florale în cromatici calde, orchestrate armonios cu sezonul estival.

În cadrul cununiei civile, Adelina a optat pentru un buchet din flori naturale, ce au croit un excelent contrast între alb și galben, nuanță aleasă pentru rochia pe care a purtat-o cu acest prilej. Buchetul i-a dat o notă degajată, fresh și updated, detalii care dau voce celor mai fierbinți trenduri ale momentului. Nunta se așteaptă să fie o combinație între originalitate și naturalețe, cel puțin la nivel de organizare și decorațiuni.

Adelina Pestritu Cununie

“Less is more” și atunci când vine vorba despre organizarea evenimentului perfect, fie el nuntă, botez, aniversare sau o petrecere corporate. Naturalețea joacă un rol esențial îndeosebi în cadrul nunților mondene, acolo unde focusul este situat asupra detaliilor care au făcut posibile evenimentele. Dincolo de locație și meniu, decorațiunile și aranjamentele florale sunt extrem de importante, contribuind la completarea unui tablou perfect.

Sfatul specialiștilor de la Vasile Events Planner este să armonizați ținutele cu aranjamentele florale pe care le închiriați, întrucât astfel veți oferi impresia unui tot unitar, estetic și perfect.

Lasă un răspuns
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2017/02/background_29.jpg); }
error: Continut protejat.