Prăjituri pentru candy bar potrivite pentru orice eveniment

Prăjituri pentru candy bar potrivite pentru orice eveniment

Fie că discutăm despre o nuntă, un botez, o aniversare sau o simplă petrecere, gazdele își doresc să aleagă cele mai bune prăjituri pentru candy bar de care invitații lor să se bucure cu poftă. Totuși, gusturile nu se discută, iar gazda trebuie să rămână gazdă, așadar, ce e de făcut? În primul rând, să vă aplecați atenția asupra gusturilor celor invitați. Este adevărat că cei mici vor prefera dulcele și mini torturile cu ciocolată le vor face cu ochiul, dar nu la fel de ahtiați după deserturi dulci vor fi și adulții, care între două dansuri vor dori să se răcorească cu mini tarte cu fructe de sezon, proaspete și revigorante.

Iată top 5 prăjituri pentru candy bar care împacă bine orice tip de eveniment:

1. Macarons

Macarons sunt o gustare delicioasă care se poate servi la masă, în picioare sau în mișcare. Desertul franțuzit este și extrem de versatil, motiv pentru care poate fi realizat în armonie cu diverse creme de ciocolată, fructe și multe altele. Avantajul oferit de macarons este un excelent raport cantitate – preț. În mod evident, păstrăm calitatea preparatului, însă se pot comanda în cantități mari pentru a delecta absolut toți invitații prezenți la eveniment.

2. Mini eclere

Cine nu se simte vinovat atunci când mănâncă un ecler întreg? Această întrebare ușor puerilă acuză indirect pe mulți dintre noi, printre care se pot regăsi și invitații de la evenimentul dumneavoastră. Așadar, în întâmpinarea nevoilor acestora vin consultanții în organizări de evenimente care propun pentru nuntă și botez un candy bar cu mini eclere cremoase și delicioase. Sunt ușor de consumat, versatile, iar dimensiunile optime le permit și celor mici să se bucure de un dulce echilibrat.

3. Mini tarte cu fructe

Fie vară, fie iarnă, deserturile fresh și ușoare sunt mereu la modă. Revigorează atât gusturile, cât și privirea printr-un aspect delicios și colorat, aducând o valoare estetică unui candy bar de nuntă sau botez. În plus, rezistă bine, nu se topesc (însă, desigur, nu pot fi situate în soare) și, cel mai important, nu sunt grețoase. Mini tartele cu fructe de sezon sau exotice se numără printre cele mai recomandate prăjituri pentru candy bar și ajută la echilibrarea deserturilor greoaie.

4. Mini torturi Trois Mousse

Printre prăjiturile servite cel mai des la un candy bar se numără mini torturile Trois Mousse. Sunt micuțe, ușor de consumat și furnizează doza optimă de “dulce” de care invitații au nevoie între dansuri sau discuții cu ceilalți invitați prezenți la eveniment. În plus, au un aspect plăcut, cele trei creme fiind bine delimitate pentru un efect gourmet desăvârșit. Un deliciu pentru care nu trebuie să vă simțiți vinovați, fiindcă e doar… o îmbucătură!

5. Brioșe cu cremă de fructe

Poate că nu sunt la fel de franțuzite precum niște Macarons, dar au un aspect și un gust de efect. Brioșele își fac loc într-un candy bar, întrucât au o mulțime de avantaje. Pot fi consumate la masă sau în picioare, rezistă la temperaturi ridicate și au o consistență pufoasă care le transformă într-un desert potrivit chiar și pentru copiii de vârste mici, cărora le-au apărut primii dințișori. De altfel, compoziția acestora poate fi personalizată în acord cu preferințele clientului.

Există mai multe tipuri de prăjituri pentru candy bar din care puteți alege din meniul propus de consultanții Vasile Events Planner. Cu acestea cinci tipuri nu veți da greș, însă, independent de natura evenimentului pe care îl organizați. În timp ce acestea acoperă toată gama de gusturi distincte ale invitaților de la mic la mare, sunt versatile, ușor de consumat și rezistă la temperaturi ridicate.

Lasă un răspuns
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2017/02/background_29.jpg); }
error: Continut protejat.