Teme pentru candy bar-ul de nuntă

Teme pentru candy bar-ul de nuntă

Candy bar-urile sunt, într-adevăr, o modalitate plăcută de a aduce o notă unică unei nunți. Un bufet gustos de bomboane permite, de asemenea, premise uimitoare pentru fotografii frumoase. Dar alegerea unui bufet uimitor de bomboane de nuntă ar putea să nu fie un proces foarte simplu. Lucrul fantastic este faptul că bufetul dvs. de bomboane poate fi relativ ieftin, dar poate avea o importanță foarte mare, deoarece poate fi elementul colorat al nunții.

Vasile Stan Events este un business care pune la dispoziția tuturor elemente specifice pentru diverse evenimente, chiar și un candy bar perfect pentru nuntă.

Alegeți recipientele. Alegeți borcane sau recipiente diferite și interesante care sunt de diferite mărimi și înălțimi. Dacă efectuați o abordare de nuntă de epocă, atunci borcanele de mason sunt cu siguranță o alegere perfectă.

Alegeți-vă dulciurile. Investiți în bomboane și gustări care se potrivesc culorilor dvs. de nuntă! Candy bar-ul de la nuntă este parte a evenimentului per ansamblu, deci el trebuie să se potrivească temei la fel de mult ca restul lucrurilor.

Alegeți numărul corect de dulciuri. Este mult mai bine să cumpărați o cantitate mai mare de bomboane decât să nu aveți suficiente bomboane. În funcție de numărul de invitați, Vasile Stan Events va știi ce număr de dulciuri se potrivesc candy bar-ului dvs.

În afară de cele de mai sus, puteți alege culoarea candy bar-ului de nuntă în funcție de anotimpul sau perioada anului: Crăciun – alb, roșu, verde, albastru, aur, argint; Ziua Îndrăgostiților – roșu, alb, roz; Paște – Aceasta este sărbătoarea care, în general, are cele mai vii „culori de nuntă” – galben, roz, violet, albastru, verde, alb; Halloween – negru, portocaliu, maro, galben.

Iată câteva sugestii de teme de la Vasile Stan Events pentru candy bar-ul pentru nuntă:

# 1. Bufetul de Crăciun Candyland.

Ce este roșu, alb și are un gust uimitor? Candy bar-ul de nuntă cu tematică de Crăciun, bineînțeles. Această răspândire dulce include un turn de cupcakes, acadele în formă de spirale, milkshake, mini-bomboane și o varietate largă de turtă dulce.

# 2. Bufetul Glam de zăpadă

Nu doar rochia de mireasă este albă, ci și tema nunții. Puteți opta pentru o temă clasică în care alegeți doar elemente „reci”, de iarnă. Este un tip de candy bar de nuntă care se axează pe tematica iernii. Candy bar-ul cuprinde: zahăr de zăpadă, zăpadă de nucă de cocos, un tort gigant de zăpadă, cam orice e dulce și poate fi asemuit cu zăpada.

# 3. Bufetul clasic de bomboane de Halloween

Sortimente de prajituri pentru candy barDacă aveți nunta în apropierea Halloween-ului sau pur și simplu vă plac aceste culori, puteți opta pentru un candy bar de nuntă în culori de Halloween. Bufetul de bomboane de Halloween trebuie să fie dominat de culori precum portocaliu, maro, negru și alb. Tot ce trebuie să faceți este să luați borcanele decorative, puneți niște bomboane speciale în ele și aveți un colț dulce colorat.

# 4. Candy bar de nunta cu nuanțe de gri si galben

Recomandarea Vasile Stan Events este să alegeți oricare două culori care se îmbină frumos, nu neapărat gri cu galben. Poate fi și roz cu turcoaz, galben cu albastru închis ș.a.m.d. Uneori, un fundal decorativ este tot ce aveți nevoie pentru a transforma un bufet standard de bomboane într-un spectaculos candy bar. Ce înseamnă mai exact acest candy bar? Puneți un fundal gri și galben, iar în față toate bomboanele pe care le aveți pentru candy bar. Fundalul super-decorativ scoate în evidență gustările dulci pe care le-ați ales.

# 5. Barul francez de macaroons

Macaroons sunt unele dintre cele mai apreciate și gustoase produse dulci, în general, deci nu trebuie să lipsească de la candy bar-ul de nuntă sub nici o formă. În funcție de timpul zilei, puteți pune și alte elemente franțuzești în meniul candy bar-ului, precum: croissante, prăjituri franțuzești ș.a.m.d.

Lasă un răspuns
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2017/02/background_29.jpg); }
error: Continut protejat.