Nuntă la cort sau la restaurant?

Vă pregătiți de momentul cel mare și vă doriți o nuntă spectaculoasă, ca în povești? Atunci locația este una dintre piesele de puzzle pentru acest tablou. Așa că: nuntă la cort sau nuntă la restaurant?

În acest articol o să vă prezentăm câteva avantaje și dezavantaje atât pentru o nuntă la cort cât și pentru una la restaurant.

De ce să alegeți să vă organizați nunta la cort?

Avantaje:

peisaj inedit: corturile sunt mobile, pot fi amplasate în orice loc: v-ați gândit la o nuntă pe malul mării în care încălțămintea tuturor să fie propriile tălpi și să vedeți peste tot doar rochițe vaporoase, coronițe cu flori, torțe și luminițe? Sau poate un peisaj montan, în cadrul căruia copacii sunt împodobiți cu lumini albe și ghirlande de flori?

libertatea pentru design: puteți să decorați atât interiorul cortului, cât și în exteriorul. Puteți să mutați mesele și scaunele și să le decorați cu flori sau pânză albă ca spuma.

ring de dans imens: corturile au de cele mai multe ori un ring de dans imens, cât să încapă toți invitații sau, dacă sunt corturi descoperite, natura este ringul de dans. De asemenea, în cazul în care cortul este acoperit, invitații se pot distra și afară.

număr mare de invitați: dacă aveți pe listă mulți invitați, cortul este o alegere ideală deoarece se creează acea atmosferă aerisită și oferă mai multă libertate.

orice anotimp: în ziua de astăzi corturile sunt moderne și pot să fie folosite atât în sezonul cald cât și în cel rece. Pentru cel rece acestea sunt dotate cu sistem de încălzire.

utilate complet: corturile moderne utilate complet au parchet, încălzire, sistem de răcire, etc.

Dezavantaje:

vreme nefavorabilă: vremea poate crea anumite probleme și disconfort mai ales dacă plănuiți una pe malul mării.

unitate sanitară: este destul de important acest aspect, dar de cele mai multe ori, locul în care puteți să puneți cortul deține și un grup sanitar.

De ce să alegeți să vă organizați nunta la restaurant?

Avantaje:

comoditate: nu trebuie să vă mai faceți griji în privința vremii și totul este deja aranjat în interior.

locație: nu trebuie să vă faceți griji în privința amplasării.

ușor de adus mâncare, băuturi, decorațiuni.

personal: de obicei fiecare restaurant are propriul personal de la bucătari la ospătari care sunt bine instruiți și cunosc foarte bine demersurile.

⦁ grup sanitar: în ziua de astăzi, restaurantele au foarte mare grijă în privința grupul sanitar, astfel încât să servească fluid pentru un număr mare de invitați.

Dezavantaje:

număr limitat de invitați: fiecare local are o capacitate maximă, acest lucru vă poate face să mai restrângeți din numărul de invitați

decor: de cele mai multe ori nu puteți să vă jucați cu decorul: mesele și scaunele nu puteți să le mutați deoarece sunt deja poziționate astfel încât să ofere o capacitate maximă de locuri. În acest caz puteți doar să vă jucați cu ornamentele de pe mese și scaune.

locație: sunt foarte puține restaurante la noi în țară care vă oferă un peisaj superb, iar cele care sunt amplasate într-un loc de vis sunt au prețuri foarte mari deoarece peisajul și calitate se observă prin preț.

ring de dans: pentru a intra mai mulți invitați, de cele mai multe ori restaurantele constrâng ringul de dans

Care este mai costisitoare? O nuntă la cort sau una la restaurant?

Răspunsul este: depinde. Nimeni nu vă poate garanta care este mai ieftină: ține doar de bugetul pe care doriți să îl investiți pe tot ce include o nuntă.

Acestea sunt doar câteva avantaje și dezavantaje principale. Indiferent de ceea ce alegeți, trebuie să țineți cont de dvs: de ceea ce vă doriți și de bugetul pe care îl aveți la dispoziție. Bucurați-vă de acest moment unic și special!

Lasă un răspuns
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2017/02/background_29.jpg); }
error: Continut protejat.