Idei de aranjamente florale pentru botez

Idei de aranjamente florale pentru botez

Botezul este un ritual creștin prin care oamenii sunt inițiați sau admiși în mod oficial în Biserică. Botezul este o ceremonie în timpul căreia un copil primește un nume creștin. Sugarii, copiii și adulții pot fi botezați, fiind un prim pas religios pe care oamenii, în general, îl fac pentru apropierea de Dumnezeu. Florile fac parte din cam toate sărbătorile sau riturile de trecere pe care un individ le parcurge de-a lungul vieții, ele înfrumusețează și creează o anumită atmosferă în cadrul evenimentului. Aranjamentele trebuie alese special în funcție de eveniment, atât pentru copii, cât și pentru botezurile adulților.

Botezurile sunt ocazii personale și pline de bucurie. La fel ca nunțile, trebuie să existe un plan foarte bine pus la punct. Decorul trebuie să fie corect și toată lumea știe că florile proaspete au un rol special per ansamblu. Pentru situațiile când alegeți florile pentru botez, iată câteva dintre cele mai importante tipuri de flori și practici comune pe care trebuie să le țineți minte.

Decor floral pentru botez

Florile trebuie alese în funcție de sezon și în funcție de eveniment per ansamblu, astfel încât trebuie folosite nuanțele corecte. Albul este o culoare foarte populară pentru botezuri, ceea ce înseamnă că florile adesea asociate cu aceste evenimente includ:

– Crini

– Garoafe

– Dalie

– Margarete

– Gladiole

– Iris

– Lăcrimioare

– Magnolie

– Trandafiri

– Lalele

Aranjamente florale pentru botezul copiilor

Aranjamentele florale pentru botezurile copiilor, în special cele precum ghivecele de masă sau buchetele care vor fi folosite la petreceri private, includ adesea mai multă culoare și mai multă diversitate decât cele folosite în biserici. Formele care simbolizează religia sau credința, cum ar fi cruci, îngeri, Biblii, cărți de rugăciune, mâini la rugăciune, porumbei, mărgele sau inițialele copilului, pot fi construite din flori. Copiii pot avea, de asemenea, teme pentru petreceri, de exemplu fluturi sau iepuri. Baloanele în formă de cruci și mici figurine de porumbei, îngeri, copii și părinți cu copii pot fi, de asemenea, atașate aranjamentelor florale pentru botezuri.

Aranjamente florale pentru botezurile adulților

Botezurile adulte folosesc, de obicei, aranjamente florale mai elegante decât cele regăsite la botezurile pentru copii. Combinațile colorate sunt mai frecvente, iar aranjamentele în formă de cruci sunt la fel de populare. Elementele de verdeață sau buchetele mai mari sunt utilizate mai frecvent decât alte mix-uri simple florale. În loc de baloane și figurine, lumânările și fotografiile încadrate sunt folosite pentru a crea afișaje și tablouri mai mari. Temele nu fac, de obicei, parte din sărbătorile botezului adulților. Atât adulții cât și copiii pot fi botezați, înțelegând astfel nevoile florale diferite ale fiecăruia, este important să știți, în mare, cam ce ați vrea sau, dacă nu, puteți apela la recomandări, cei care se ocupă cu organizarea de evenimente au experiență și vă vor recomanda cea mai bună soluție.

Lasă un răspuns
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.petrecerilacort.ro/wp-content/uploads/2017/02/background_29.jpg); }
error: Continut protejat.